U idealno mirnom kraju Vrnjačke Banje, neposredno iznad Lipovačke reke, uz ivicu hrastove šume lociran je garni hotel Danica. Izdvojen od gužve i buke garni hotel Danica pruža uživanje u prirodnim lepotama i garantuje pravi banjski odmor.

Udaljenost od 450 metara od termalnih bazena Vrnjačke terme i 950 metara od strogog centra Banje omogućava brz dolazak do svih izvora i bazena. Romantični ambijent i prostrano zelenilo u okruženju idealni su za opuštanje i relaksaciju.

Kapacitet hotela čini 26 smeštajnih jedinica sledeće strukture:

  • 12 dvokrevetnih soba
  • 5 superior dvokrevetnih soba
  • 2 delux dvokrevetne sobe
  • 2 penthaus studia
  • 4 porodične sobe i
  • 1 apartman sa kuhinjom
    sa mogućnošću smeštaja od 58 do 73 osobe.

Garni hotel Danica raspolaže kafe barom, pansionskim restoranom, restoranom za proslave, salonom za masažu, salom za sastanke, fitnes salom, salom za rekreaciju, dečjim kutkom, baštenskim prostorom za odmor i parking prostorom.

Gostima je na recepciji na raspolaganju sef za čuvanje vrednosti, štampač, skener, fotokopir aparat, pribor za čišćenje obuće, kišobran, dečji krevetac, usluga buđenja, usluge pranja i peglanja rublja.

Naši gosti mogu uz popust koristiti otvorene i zatvorene termalne bazene i akva park Vrnjačke terme (450 m od hotela), medicinske usluge specijalne bolnice Merkur, otvorene bazene Vrabac (450 m od hotela) i akva park Raj, taxi vožnje i izlete Profi taxija.

Za naše goste organizujemo razne izlete do obližnjih manastira i drugih lokaliteta, obilaske lokalne vinarije i destilerije. Moguće je i iznajmljivanje teniskih terena i balon sale za razne sportove. Uz pomoć Avanturističkog centra Vrnjačka Banja našim gostima su na raspolaganju različite aktivnosti aktivnog odmora (quad ture Gočom, streličarstvo, rent a bike, pešačke ture, program “Biciklom kroz banju“, orijentiring, piknik ili ručak u prirodi) kao i razne aktivnosti za korporativni tim bilding.